Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

Det gode håndværk understøttes af vores høje kvalitetsniveau og sans for detaljen i enhver opgave.

Justerer og genopretter opgaver

Vi har flere gange været ud og rette en opgave, hvor tømrer har udført opgaven lidt for hurtigt.

Opgaven leveres i høj kvalitet

Vi afslutter ikke en opgave, som vi ikke selv kan stå inde for og som vi ikke selv ønsker stående hos os selv.

Plankebord specialfremstillet efter dine ønsker og behov

Få bygget et unikt plankebord til dit hjem

Et plankebord er et populært valg i mange danske hjem, når det er blevet tid til et nyt spisebord eller sofabord. Med træets naturlige form og farver passer et plankebord ind i alle indretninger, men det kan være svært at finde lige præcis det langbord i træ, der passer i størrelsen til spisestuen, og som samtidig har det visuelle udtryk, som man ønsker.


Derfor tilbyder vi hos Wood N Stuff By Drøhse ApS at bygge dit nye plankebord for dig. Vi er en dygtig snedker med mange års erfaring, der har en stor passion inden for snedkerfaget. Vi har stor erfaring i at bygge specialfremstillede træborde, træmøbler og andet inventar til hjemmet, og vi bygger også gerne den løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

​Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og erhvervskunder i Humlebæk, Hørsholm, Gentofte og omegn, som er nogle af de byer, vi ofte har opgaver for vores kunder i.

Vi er kvalitetsbevidste og har øje for detaljen

Vi er meget kvalitetsbevidste, og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk. Vi afslutter derfor heller aldrig en opgave, som vi ikke selv ville have stående derhjemme, og derfor bliver vi ved, indtil både du og vi er tilfredse med resultatet.

Vi har sans for detaljerne, og vi kan derfor tilbyde dig et gennemført planebord fra bordben til bordplade, der lever op til dine individuelle ønsker og behov.​

Kontakt os og bestil et langbord i træ

​Hvis du kunne tænke dig at bestille et unikt og skræddersyet plankebord, der bliver specialfremstillet efter dine ønsker og behov, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi bygger bordet i den form og størrelse, som du kunne tænke dig, og vi gør det med et altoverskyggende fokus på kvaliteten og med øje for hver enkelt detalje. Vi står også altid klar til at at være behjælpelige med montering af døre, og fremstilling af træmøbler.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi har altid tid til at snakke med dig, hvis du har spørgsmål til en opgave eller blot ønsker yderligere oplysninger.

white-facebook-box-fill       white-instagram-fill

Wood N Stuff By Drøhse ApS
​v/ Kristoffer Drøhse Olsen

Bloustrødvej 26C, 2970 Hørsholm
​CVR: 42576565